Kuidas riietada last erilisteks puhkudeks? 0
Kuidas riietada last erilisteks puhkudeks?

Lapsele, nagu ka täiskasvanule, ei piisa ühest elegantsest kleidist. Aasta jooksul osaleb see erinevatel pidustustel - need, mis on rohkem või vähem pidulikud, koolis, pere või sõpradega. See on hea, kui tüdrukute kleit peegeldab seda iseloomu ja annab lapsele kindlustunde ja vabaduse.

Rõhutame neid, valides sobiva lõike, materjali tüübi, kaunistused ja värvid. Allpool on mõned näpunäited, mis aitavad teil valida lapsele sobiva kleidi.

Kleidid tüdrukutele pühadeks

Perekeskkonnas või kodus veedetud tingimused võimaldavad meil olla veidi pingevabama lõike ja disainiga, kuid kutsuvad esile sooja ja südamliku õhkkonna. Riietus tasub valida pühadega seotud värvides – punane, tumesinine, roheline või kuldne. Samuti sobivad paremini pikkade varrukatega kleidid, veluur ja isegi silmkoelised kleidid. Näiteks punane kootud Nel kleit, Ana kleit või Inese kleit võib olla suurepärane valik.

Tüdrukute kleidid pulmadeks ja ballideks

Sel juhul võime endale lubada veel veidi hullust. Voogavate materjalide asemel saame valida kerge, tülli viimistluse - efektne, kuid tantsides ja mängides palju liikumisvabadust andev. Saame valida ka veidi väljendusrikkamate lõigete ja värvide vahel. Tüdrukule mõeldud pulmakleit näeb suurepärane välja nii traditsioonilises puuderroosas (näiteks asümmeetrilise äärisega Chantali kleit) kui ka julges fuksiavärvis.

Kleidid sünnipäevaks

Samuti ei tohiks unustada laste mängude liikuvust ja spontaansust. Tüdrukule mõeldud kleit peab taluma kõiki neid raskusi ja lisaks olema täiesti mugav. Seetõttu tasub kaaluda veidi avaramate varrukateta mudelite ja puuvillase voodriga.

Ismena tüllkleit või väga tütarlapselik Naomi kleit pakuvad meile erakordset mugavust. Need kaks võluvat tüdrukute kleidi soovitust rõhutavad suurepäraselt laste loomulikkust ja tagasihoidlikkust.

Kleidid tüdrukutele kooli pidustusteks

Kooliapellatsioonideks ja galadeks valime lihtsate lõigetega ja pastelsetes toonides tüdrukute kleidid. Ühelt poolt selleks, et rõhutada koha ja aja olulisust ning teisalt - me ei uputa last traditsioonilise, kulunud akadeemilise granaadiga. Sellistes olukordades sobivad hästi trapetsikujulised lõiked või vöökohalt lõigatud ja laieneva alläärega kleidid.

Postitage kommentaare (0)

Submit
üles
Sklep jest w trybie podglądu
Vaadake saidi täisversiooni
Sklep internetowy Shoper Premium