Väikese pruutneitsi roll pulmas 0
Väikese pruutneitsi roll pulmas

Väikese pruutneitsi roll pulmas

Väikesed tüdrukud unistavad saada pulmas pruutneitsiks. Seejärel tunnevad nad end hinnatud ja tähtsana. Kui teie peres või sõprades on 3–9-aastane tüdruk, võite paluda tal oma pulmas väikese pruutneitsina tegutseda.

Kas tasub oma pulmas pidada väikest pruutneitsi?

Võib-olla ei aita Väike pruutneitsi teid liiga paljude asjadega, kuid kindlasti annab see teie tseremooniale erilise iseloomu. Inglinäoga magusas kleidis neiu toob pulmakülaliste näole kindlasti naeratuse. Kui soovite, et teie lähedased mäletaksid teie pulma ainulaadse ja ebatavalisena, kaaluge Väikese pruutneitsi rolli. See on tüdrukule suur au ja kindlasti on teil hea meel tema unistuse teoks teha.

Väikesed pruutneitsi ülesanded

Ülesanded, mille Väikesele pruutneitsile usaldate, peavad olema eakohased. Kõige pisemad tüdrukud saavad teel altari poole lilli teie ette visata. Kui teil on pikk loor, saab mõneaastane laps selle kandmisega hõlpsalt hakkama. Vanemad tüdrukud, umbes 8–10-aastased, võivad paluda isegi psalmi laulda, kui nad on muusikaliselt andekad. Lapsega tasub eelnevalt rääkida ja küsida, kuidas ta ennast selles rollis näeb. See vähendab riski, et sel tähtsal päeval muudab laps oma meelt või satub stressi ülesannete tõttu, mille täitmisel ta tunneb end ebakindlalt.

Kuidas väikest pruutneitsi riidesse panna?

Olulist rolli mängib Väikese Pruutneitsi kleit. Tüdrukule mõeldud kleit tasub teistest eristuda ja samal ajal omada aksessuaaridega mõnda ühist elementi. Tüdrukute kleidid võivad rõhutada tseremoonia stiili (nt boho-stiilis pulma jaoks sobib Estelle tüllkleit ideaalselt). Kui kavatsete kanda pitskleiti, otsige oma väikesele abilisele pitsist top kleit, nagu Margareti heleroosa mudeli puhul. Selga tasub panna aksessuaarid nagu lillepärg, millest saab pulmakimbu. Kui plaanite Väikese pruutneitsi rolli kaasata mitu tüdrukut, valige üks kleidimudel või ühine element, näiteks vöö. Lastele kleiti valides pidage aga meeles nende eelistusi, et nad ei tunneks end maskeerituna. See mõjutab nende käitumist. Minge tüdrukuga poodi, kus ta saab proovida mitut mudelit. Rahulolev laps täidab hea meelega oma tähtsat ülesannet ja olete kindel, et tseremoonia näeb välja nagu muinasjutt.

Postitage kommentaare (0)

Submit
üles
Sklep jest w trybie podglądu
Vaadake saidi täisversiooni
Sklep internetowy Shoper Premium