Milline on suve parim tüdrukulik kleit? Muidugi lilledega! 0
Milline on suve parim tüdrukulik kleit? Muidugi lilledega!

Mida soojemad on päevad, seda meelsamini me selle rõiva järele sirutame. See on kerge, õhuline, peen ja tütarlapselik. Saate selle suurepäraselt sobitada lisatarvikutega, näiteks kauni mütsiga, mis kaitseb teid karmi päikese eest. Milles see võiks olla? Muidugi tüdrukulik kleit!

 

Suvel pakume oma lastele kleite palju sagedamini ja meelsamini, kuid kasutame neid meelsasti ka ise. Pole ka ime – erinevalt pükstest või sääristest taluvad need palju kergemini kõrgeid temperatuure. Lisaks sellele, et laste kleidid on õhulised, on nad maailmas lihtsalt mugavad – ei piira nende liigutusi, nii et lapsed saavad vabalt mängida ja maailma avastada.t.

 

Mida otsida tüdrukute suvekleidi valimisel?

Kauplustest võib leida palju lõikeid tüdrukute kleitidest, mis olid valmistatud erinevatest materjalidest – mitte kõik ei sobi kuumadeks suvepäevadeks.

Teatavasti sõltub tüdruku kleidi valik ka sündmusest, kuid igapäevaseks kasutamiseks ei pea te järgima savoir-vivre reegleid. Kõige tähtsam on, et teie laps tunneks end mugavalt!

Niisiis, milline kleit peaks teie tütre garderoobis olema? Mida otsida?

 

  • Materjal - tüdrukute suvekleidid peaksid olema valmistatud looduslikest kangastest. Kõige paremini sobivad mudelid, mis on valmistatud puuvillast või linasest - viimase materjali puhul ärge muretsege kortsude pärast, sest see on uusim moesuund.
  • Kleidilõige – vali varrukateta ja põlvini kleidid. Mida rohkem õhuvoolu, seda parem!
  • Värv – ära otsi tumedaid kleite. Mustad ja tumedad värvid neelavad rohkem päikesevalgust. Kuumadel päevadel pole see mugav riietus!
  • UV-filter - mõned tüdrukute kleidimudelid on valmistatud täiendavaid UV-filtreid sisaldavatest kangastest, tänu millele saate oma last veelgi paremini päikese eest kaitsta. Sellest hoolimata kasuta kindlasti ka päikesekaitsekreemi!

 

Millised tüdrukute kleidid on praegu moes?

Praegu on tüdrukute suvekleitide seas väga tugev trend lillemotiivid. Väikesed daamid näevad neis võluvad ja õrnad välja, mistõttu valivad neid innukalt kõik emad ja tütred. Vaata, milliseid selle kauni prindiga mudeleid meie kollektsioonist leiad! Paljud neist sobivad nii oluliste sündmuste jaoks kui ka igapäevaseks kasutamiseks.

 

Matilda

See on ainulaadne valge ja metslillemustriga tüdrukulik kleit. Elegantsed volangid vöökohal ja punnis varrukad annavad stiilile kerguse. Vaatamata sellele, et sellel on pikad varrukad, tagab hingav materjal, et teie laps tunneb end selles mugavalt. Matilda sobib suurepäraselt nii tähtsateks perepidudeks kui ka igapäevaseks kujundamiseks.

 

Amelia

Teie tütrele meeldivad prantsuse stiilid? Talle meeldib ka see kleit! Amelia on pisikeste õitega kreemikas modell, kauni krae ja volangidega rinna kõrgusel. See on valmistatud puuvillast, nii et see sobib ideaalselt soojadeks suvepäevadeks. See elegantne lastekleit on tüdrukuliku välimuse kvintessents, mida saate kasutada paljude tähtsate sündmuste ajal.

 

Diana

Diana on ainulaadne modell. See tüdrukule mõeldud trapetsikujuline pidulik kleit sobib suurepäraselt pidudeks, nagu peod, pühad, pulmad ja sünnipäevad, aga ka vähem ametlikeks sündmusteks. Kleidile lisab võlu lilleprint, mis kleidile "kasvab". Rõivaste kuju tagab kandmisvabaduse ja "palju lõtvumist", seega sobib see suvepuhkuse ajal suurepäraselt.

 

Susanna

Meie viimane lilleliste tüdrukute kleitide soovitus suveks on Susanna. Tegemist on lihtsa mudeliga, mille võlu annab kleidi allservas volang. Intensiivselt lilleline motiiv ei lisa mitte ainult võlu, vaid on ka tüdrukuliku stiili tugevaks küljeks. Kui teie lapsele meeldib massist eristuda, on see kleit talle kindlasti abiks!

Need on vaid osa meie poes saadaolevatest tüdrukute kleitidest. Vaata praegust kollektsiooni ja vaata, milline modellidest näeb välja sinu tütar muinasjutust!

Postitage kommentaare (0)

Submit
üles
Sklep jest w trybie podglądu
Vaadake saidi täisversiooni
Sklep internetowy Shoper Premium