Kuidas tüdrukut pulmadeks riietada? Mood hooajal 2022 0
Kuidas tüdrukut pulmadeks riietada? Mood hooajal 2022

Tüdrukule pulmakleiti valides on lihtne liiale minna. Lastele ühtse riietumisstiili puudumise tõttu riietame oma lapsi sageli tonnide viisi aksessuaaridesse või vastupidi – keskendume stereotüüpsele, armsale stiilile. Samal ajal võimaldab lastemood meil olla rohkem vabadust, mängida stiilide ja värvidega. Tüdrukute kleidid võivad olla stiilsed ja samal ajal sobivad lapse vanusele.

Kleidid peaaegu täiskasvanud tüdrukutele

Lastemoetrendid on juba mõnda aega murdnud vormituid ja isegi pisut sassis stiile. Üha rohkem kohtame täiskasvanute projektide eeskujul valminud tüdrukute kleite. Muidugi on neid muudetud nii, et meie laps ei näeks välja karikatuurne ega oma vanusele sobimatu.

Seetõttu tasub tüdrukule kleidi valimisel olla mõõdukas. Ärge kartke kleitide kaunistusi, nagu suled, tüll, volangid, litrid või pits. Need on moekad aksessuaarid, mis elavdavad laste stilisatsioone ja annavad neile piduliku ilme.

Hästi kujundatud tüdruku kleit peab olema harmooniline. Näiteks moekaid läbipaistvaid varrukaid valides valime lihtsa ülesehitatud topi – täpselt nagu meie tumesinise Luna kleidi puhul. Tasakaalu põhimõtet saame järgida ka muudel juhtudel, valides:

  • Stiilne alaosa elegantse ülaosaga või vastupidi – Ana kleidi läikiv, litritega ülaosa kombineerituna õrna seelikuga ei jäta liialduse muljet.

 

  • Nähtavad mitmevärvilised aktsendid – tüdruku Natalie kleidi litritega kaunistatud paisutatud varrukad eristavad lapse stiliseerimist muinasjutuliste värvidega.

     

  • Iseloomulik kangas või värv kombineerituna lihtsa lõikega – erksad või erksad värvid kombineerituna universaalse lõikega tüdrukute kleitidele sobivad suurepäraselt tüdrukutele, kellele meeldib mugavus ja liikumisvabadus. Valida saab näiteks julge fuksiavärvi Fabienne kleidi või lilledega kaunistatud Naomi kleidi.

     

Seega me mitte ainult ei riieta oma lapsi elegantselt, vaid ei peta ka nende ootusi. Pidage meeles, et enamiku laste jaoks on pulm esimene "päris" ball.

Valge mitte ainult pruudi jaoks

Valge või kreemjas pulma stiil on tõeline faux pas. Väikeste tüdrukute puhul saame aga endale lubada veidi rohkem vabadust.

Tüdrukule mõeldud valged kleidid ei näe halvad välja, eriti kui laps tegutseb pruutneitsina. Samuti on need õrnad ja rõhutavad suurepäraselt lapse iseloomu, kellele valge sobib olenemata sündmusest. Lihtsate ja vähenõudlike kleitide jaoks, nagu Chantal tüllkleit või Emilie kleit, on lihtne valida ka värvilisi aksessuaare, mis lõhuvad kergelt ametliku valge ja annavad kogu stiilile elegantse tooni.

Postitage kommentaare (0)

Submit
üles
Sklep jest w trybie podglądu
Vaadake saidi täisversiooni
Sklep internetowy Shoper Premium