Kuidas kaasata lapsi pulmatseremooniale ja vastuvõtule? 0
Kuidas kaasata lapsi pulmatseremooniale ja vastuvõtule?

Kuidas kaasata lapsi pulmatseremooniale ja vastuvõtule?

Lapsed toovad täiskasvanutel tavaliselt naeratuse näole. Eriti selliste tseremooniate ajal nagu pulmad ja pulmad on nende nägemine liigutav. Pealegi jäävad sellised hetked enamasti külaliste mälestustesse. Kui teie peres on lapsi, peaksite kaasama nad selle tähtsa päeva jooksul aitama.

Pulmarongkäik

Alustame pulmadest. Teie hoolitsete kiriku sisustuse eest. Ilusad lilled, vaip altarini. Külaliste näod on teie poole. Ja teie ees on pisikesed, kes nagu muinasjututegelased viivad teid kõiki puudutavate ilmetega altari ette. Mõnikord on see magus naeratus, mõnikord lapse nägu, kes on oma rollist rabatud. Selline võib teie pulm välja näha. Siiski pidage meeles, et ärge sundige oma lapsi seda rolli täitma. Mitte igaüks ei tunne end selles mugavalt. Rääkige kõige pisemaga, kas nad tahaksid teiega sel tähtsal hetkel kaasas olla ja millises rollis nad end näevad. Võib-olla plaanite pika looriga kleiti ja mõni tüdruk unistab seda teile kanda. See on talle suurepärane kogemus ning teile unustamatu ja eriline hetk.

Tantsud, mängud

Esimene tants on loomulikult reserveeritud pruutpaarile. Aga võib-olla tasub kaaluda, kas kutsuda lapsi ka järgmisse, eriti kui neid on teie pulmas palju. Veidi suuremad lapsed ilmselt enam ei häbene ja võtavad melust osa. Eriti meeldib tüdrukutele tantsupõrandal särada, nagu printsessid. Kui nooremad lapsed tunnevad end ebamugavalt, võivad ka nende vanemad nendega ühineda. Tehke suur ring ja tantsige. Lastele tuntud meloodia kohustuslik - muinasjuttude laulud on suurepärane idee.

Laste tehtud fotod ja videod

Professionaalne fotograaf ja operaator on pulmatseremoonia ja vastuvõtu ajal praktiliselt kohustuslikud. Kui aga teie peres on kooliealisi lapsi, kes näitavad üles huvi kaamera vastu, paluge neil tseremoonia ajal pildistada või isegi filmida. Enamikule lastele meeldib täiskasvanuid pildistada. See on suurepärane idee, millel pole muud kui plussid. Lisaks sellele, et te ei pea fototöötlust ootama üle kuu, näete oma tseremooniat kindlasti teisest vaatenurgast. See on hämmastav, kuidas lapsed näevad maailma teisiti kui täiskasvanud. Selline materjal võib olla suurepärane suveniir - naljakas ja liigutav samal ajal.

Ideid, kuidas lapsi aktiivselt pulmatseremooniasse ja vastuvõtule kaasata, on palju. Kuid pidage meeles, et kõik peavad seda tundma. See on lõbutsemise võti.

Postitage kommentaare (0)

Submit
üles
Sklep jest w trybie podglądu
Vaadake saidi täisversiooni
Sklep internetowy Shoper Premium